100% eerlijk en liefdevol

Nu ook via Ekoplaza!

Voor jezelf, je baby en de aarde

Cadeauproduct in Kraampakket

In het Nalini Natuurlijk Kraampakket zitten alle nodige producten voor de verzorging van moeder en kind rondom de geboorte, net zoals in een regulier kraampakket. En omdat het liefdevolle aspect van het verwelkomen van nieuw leven minstens zo belangrijk is, voegen we ook graag een select aantal verwen-cadeaus toe aan het Nalini Natuurlijk Kraampakket.

Door het toevoegen van een geschenkproduct aan het Nalini Natuurlijk Kraampakket heb je nu een unieke kans om je eerlijke product en merk onder de aandacht te brengen van zwangeren en jonge ouders met affiniteit voor een natuurlijke en duurzame levensstijl.

De eerstvolgende editie van het Nalini Natuurlijk Kraampakket heeft een oplage van 300 stuks en wordt verkocht in onze webshop, via Ekoplaza en via een groeiend aantal verloskundigen, in Nederland en België. De producten en merken van geschenkcadeaus in het kraampakket zullen bovendien worden vermeld in het Nalinizine, dat met een oplage (gedrukt) van 2000 ook zal worden verspreid onder zwangeren, kraamverzorgenden, zwangerschapscursus praktijken en verloskundigen, en op onze website en social media.

Voorbeelden van geschenkcadeaus die in het Nalini Natuurlijk Kraampakket toegevoegd zijn (geweest), zijn onder andere: Een editie van Kiind Magazine, een pakje Welcome Little Baby thee van Natural Temptation en Balsem! Billetjes- & Tepelverzorging – Mini van de Groene Vrouw.

Cadeauproduct informatie

Bedrijfsgegevens

In Nederland worden elk jaar zo’n 174.000 babies geboren en bijna elke zwangere vrouw schaft een kraampakket aan. Het Nalini Natuurlijk Kraampakket is het eerste, enige, echte, natuurlijke, duurzame, mens-, dier- & milieuvriendelijke kraampakket, gevuld met daar waar mogelijk producten van natuurlijke oorsprong, chloorvrij, biologisch afbreekbaar en gefabriceerd op een voor mens en aarde zo vriendelijk mogelijke manier. ♥

Omring jezelf en je baby met natuurlijke zachtheid.

Nalini Kraampakket: Natuurlijk, eerlijk & liefdevol

Direct in winkelmand