100% eerlijk en liefdevol

Nu ook via Ekoplaza!

Voor jezelf, je baby en de aarde

Samenwerken

Voor (zorg)professionals, merken en bedrijven.

Jaarlijks worden er in Nederland meer dan 175.000 baby’s geboren. En (bijna) elke zwangere vrouw schaft een kraampakket aan voor de bevalling. In een kraampakket zitten alle producten die de verloskundige en kraamverzorgende nodig hebben voor de verzorging van moeder en baby rondom bevalling, geboorte en kraamtijd. Zoals een navelklem om de navelstreng af te binden, kraamverband voor het bloedverlies in de kraamtijd, wondkompressen en ontsmettings-alcohol.

Ook in België, waar elk jaar meer dan 110.000 baby’s ter wereld komen, zijn steeds meer vrouwen die zelf een kraampakket aanschaffen.

Natuurlijke verzorging

Het Nalini Natuurlijk Kraampakket is het eerste en enige natuurlijke, duurzame, eerlijke en liefdevolle kraampakket. Het is gevuld met daar waar mogelijk producten van natuurlijke oorsprong, chloorvrij, biologisch afbreekbaar en geproduceerd op een voor mens, dier en aarde zo vriendelijk mogelijke manier.

Daarnaast is het Nalini Natuurlijk Kraampakket nog completer dan de meeste andere kraampakketten en bevat het liefdevolle vernieuwende alternatieven. Zo kunnen de aanstaande ouders kiezen voor een zachte, meer baby-vriendelijke navelveter of cord-ring in plaats van de plastic navelklem, zitten er wasbare netbroekjes in, die je de eerste periode meerdere keren kunt gebruiken en hebben we gezorgd voor biologisch kraamverband dat veel minder belastend is voor het kwetsbare, helende lijf van de verse moeder.

Verwennen

Omdat we ook de bijzondere en liefdevolle kant van het verwelkomen van nieuw leven heel belangrijk vinden en veel aandacht willen geven, zijn er fijne, duurzame, eerlijke en met heel veel zorg uitgekozen cadeautjes toegevoegd aan het Nalini Natuurlijk Kraampakket. Om moeder, baby en geboortepartner extra te verwennen in deze bijzondere en levensveranderende periode en ze kennis te laten maken met mooie duurzame en eerlijke producten en merken.

Informeren

Daarnaast is het Nalini Natuurlijk Kraampakket voorzien van een prachtig magazine vol met zorgvuldig samengestelde, uitgebreide informatie over natuurlijk zwanger zijn, bevallen en een natuurlijke kraamtijd. Zodat vrouwen met meer kennis en vol zelfvertrouwen hun baby kunnen gaan verwelkomen.

Bereikbaar

Omdat wij vinden dat elke vrouw het recht heeft om zichzelf en haar baby te verzorgen met natuurlijke producten, willen we het Nalini Natuurlijk Kraampakket zo bereikbaar mogelijk maken voor alle vrouwen. We zijn voortdurend in gesprek met merken van mooie producten, maar ook professionals uit het vak om mee samen te werken én die bereikbaarheid te vergroten.

Het Nalini Natuurlijk Kraampakket is te koop via onze webshop en wordt verzonden naar Nederland en België. Het is ook te koop via de webshop van Ekoplaza waar het thuisbezorgd kan worden of afgehaald in elk filiaal.

Wil jij met ons samenwerken?

Bel: 06 24295825

Email: natuurlijk@nalinikraampakket.nl

Of vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op:

Omring jezelf en je baby met natuurlijke zachtheid.

Nalini Kraampakket: Natuurlijk, eerlijk & liefdevol

Direct in winkelmand